Artbat Yeniden Klein Sahnesinde

2021 yazında Sommer Klein’da sahne alan ve oldukça büyük ses getiren, tekno ve melodik house tınıları ile kıtalar arası tüm sahnelerde boy gösteren Artbat, bu sefer Klein Entertainment bünyesinde yer alan Phonix’e konuk oluyor. Klein grubunun İstanbul’daki ana kulübü konumunda bulunan Phönix ağırladığı özel DJ’ler ve konseptiyle de ön plana çıkıyor.

Son yılların kuşkusuz en gözde prodüktörlerinden, fenomen festivallerde unutulmaz performanslara imza atan Artbat 2021’in bitmeye başlayan döneminde Phönix’te harika bir performans için hazırlanıyor. Ukraynalı Artur & Batish’ten oluşan Artbat, 2015 yılından bu yana parça üretiyor ve performans sergiliyor. Elektronik müzik dünyasında geçirdikleri ikinci yılda Fryhide müzik şirketinden çıkardıkları “Tabu” isimli parçalarıyla büyük kitlelere ulaşmayı başaran ikilinin Türkiye’de de oldukça geniş bir dinleyici kitlesi bulunuyor.

Eklemeden de geçmeyelim, Artbat, Beatport Melodik House & Tekno alanında dünya çapında en çok satan sanatçı konumunda yer alıyor.

Benzer Haberler

BU HABERLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Rampue Klein Harbiye’de Canlı Performans Sergileyecek

Gioli & Assia Yeniden Klein Phönix Sahnesinde!

Roger Sanchez Klein Phönix Park Sahnesine Geliyor

Copyright © 2021 Klein Entertainment. All Right Reserved.

Designed by Direktör
Copyright © 2021 Klein Entertainment. All Right Reserved. Designed by Direktör